Ruth Hoogendoorn

Praktijkopleider

BOL, BBL & maatschappelijke stages

Bij ons staat ontwikkelen en leren centraal. In je dagelijks werk en in je samenwerking met je collega’s. Daarom vinden we het belangrijk om onze kennis en ervaring te delen met ouders, met elkaar én met nieuwe collega’s. Want mensen maken de kinderopvang!

BOL stageplek of BBL leerplek. Kun je niet wachten om wat je geleerd hebt in praktijk te brengen of ben je iemand die liever leren en werken combineert? Dat kan allebei bij ons. Klein Alkmaar is een SBB erkend leerbedrijf voor alle niveaus op het MBO. Wij hebben daarom zowel Beroepsopleidende Leerweg (BOL) stageplekken en Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) leerplekken. Samen met jou werken aan je ontwikkeling zodat je straks als gediplomeerd medewerker, bij ons ;-), aan de slag kunt.

 

Stageplekken voor de Beroepsopleidende Leerweg (BOL) worden toegewezen in samenwerking met het ROC Horizon College. Neem dan altijd eerst even contact op met je school en daarna met ons. Wil je werken en leren als BBL-er? Reageer dan door hier je gegevens in te vullen.

 

Snuffel- of maatschappelijke stage. Zit je op het voortgezet onderwijs en zou je graag je snuffel- of maatschappelijke stage bij Klein Alkmaar willen lopen? Elk schooljaar hebben we een aantal stageplaatsen beschikbaar. Vul dan het reactieformulier in, dan nemen we contact met je op over de mogelijkheden.

 

Verklaring Omtrent Goed Gedrag. Voordat je kunt starten als student bij Klein Alkmaar vragen we altijd een Verklaring Omtrent Goed Gedrag (VOG). BOL-studenten kunnen via het ROC Horizon College de VOG aanvragen bij de gemeenten. Voor BBL-ers vragen wij de VOG (digitaal) voor je aan. Na ontvangst van je VOG, schrijf je je ook in bij het Personenregister Kinderopvang.

Reageren

"*" geeft vereiste velden aan

Social media profiel(en)
bv. https://linkedin.com/in/jouw-profiel
Wil je stage lopen? Of ben je op zoek naar een BOL of BBL plek?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rosanne

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Ik streef ernaar om de baby een mooie en liefdevolle dag te bezorgen. Een dag waarin de baby compleet zichzelf kan zijn, zich veilig voelt bij mij en de ruimte krijgt om zich te kunnen ontwikkelen.

Grace

Pedagogisch Medewerker BSO
Als kinderen vol nieuwe verhalen naar huis gaan en vertellen wat ze beleefd hebben. Als we samen een spelletje spelen en ik zie dat ze het leuk hebben. Dan is mijn dag geslaagd.

Ingrid

Pedagogisch Medewerker BSO/PO
Het gaat erom dat de kinderen een gezellige tijd op de groep hebben gehad en genoeg heeft geleerd om naar de basisschool te gaan. Er kloppen nog steeds kinderen op het raam om te zwaaien, dus dat zit wel goed.

Eline

Pedagogisch Medewerker kinderdagverblijf
Als alle kinderen met een lach op hun gezicht aan het eind van de dag naar huis gaan en vertellen aan hun ouders wat voor leuke dingen zij hebben gedaan, dan is het voor mij een mooie dag.

Marcella

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Als een kind naar de volgende groep gaat hoop ik dat hij met net zoveel plezier aan de volgende fase gaat beginnen. Alles met plezier gaat ervaren.

Branka

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Lach, wijze uitspraak of net geleerde nieuwe vaardigheid van een kind maken mijn dag mooi en geslaagd!