Ruth Hoogendoorn

Praktijkopleider

BOL, BBL & maatschappelijke stages

Bij ons staat ontwikkelen en leren centraal. In je dagelijks werk en in je samenwerking met je collega’s. Daarom vinden we het belangrijk om onze kennis en ervaring te delen met ouders, met elkaar én met nieuwe collega’s. Want mensen maken de kinderopvang!

BOL stageplek of BBL leerplek. Kun je niet wachten om wat je geleerd hebt in praktijk te brengen of ben je iemand die liever leren en werken combineert? Dat kan allebei bij ons. Klein Alkmaar is een SBB erkend leerbedrijf voor alle niveaus op het MBO. Wij hebben daarom zowel Beroepsopleidende Leerweg (BOL) stageplekken en Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) leerplekken. Samen met jou werken aan je ontwikkeling zodat je straks als gediplomeerd medewerker, bij ons ;-), aan de slag kunt.

 

Stageplekken voor de Beroepsopleidende Leerweg (BOL) worden toegewezen in samenwerking met het ROC Horizon College. Neem dan altijd eerst even contact op met je school en daarna met ons. Wil je werken en leren als BBL-er? Reageer dan door hier je gegevens in te vullen.

 

Snuffel- of maatschappelijke stage. Zit je op het voortgezet onderwijs en zou je graag je snuffel- of maatschappelijke stage bij Klein Alkmaar willen lopen? Elk schooljaar hebben we een aantal stageplaatsen beschikbaar. Vul dan het reactieformulier in, dan nemen we contact met je op over de mogelijkheden.

 

Verklaring Omtrent Goed Gedrag. Voordat je kunt starten als student bij Klein Alkmaar vragen we altijd een Verklaring Omtrent Goed Gedrag (VOG). BOL-studenten kunnen via het ROC Horizon College de VOG aanvragen bij de gemeenten. Voor BBL-ers vragen wij de VOG (digitaal) voor je aan. Na ontvangst van je VOG, schrijf je je ook in bij het Personenregister Kinderopvang.

Reageren

"*" geeft vereiste velden aan

Social media profiel(en)
bv. https://linkedin.com/in/jouw-profiel
Wil je stage lopen? Of ben je op zoek naar een BOL of BBL plek?
Acceptatie*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Judith

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Ik wil vooral dat een kind zich veilig voelt bij mij en ik geef hem alle ruimte en respect om zich te ontwikkelen.

Ingrid

Pedagogisch Medewerker BSO/PO
Het gaat erom dat de kinderen een gezellige tijd op de groep hebben gehad en genoeg heeft geleerd om naar de basisschool te gaan. Er kloppen nog steeds kinderen op het raam om te zwaaien, dus dat zit wel goed.

Joan

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Ik geniet als ik zie dat de kinderen samen plezier hebben terwijl ik stilletjes luister naar de onbevangen fantasie en leuke peutergesprekken.

Branka

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Lach, wijze uitspraak of net geleerde nieuwe vaardigheid van een kind maken mijn dag mooi en geslaagd!

Carmen

Planning & Plaatsing
Klein Alkmaar als bedrijf staat voor betrokken, sociaal, inlevend en flexibel. Een combinatie tussen werk, gezin én Klein Alkmaar is een hele goede!

Branka

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Lach, wijze uitspraak of net geleerde nieuwe vaardigheid van een kind maken mijn dag mooi en geslaagd!

Kom naar ons

Wervingsevent