Mia Schipper

medewerker Pedagogiek, Interactie & Tools

Gezonde kinderopvang

Een gezonde start voor ieder kind, dat is wat we willen. Natuurlijk hebben we daarom aandacht voor gezonde voeding. We leren de kinderen oog te hebben voor wat we eten én waar het vandaan komt. Soms zelfs lekker uit onze eigen moestuintjes. Maar er is meer. We kijken ook naar een gezond mediamenu, je vindt ons elke dag buiten, we zoeken we actief naar mooie natuurbelevingen, we bewegen elke dag en we zorgen voor de wereld om ons heen en elkaar.

 

Mediawijsheid. We helpen kinderen met hun mediawijsheid. De digitale wereld maken we een gezond onderdeel van hun ontwikkeling en we leren de kinderen verstandig om te gaan met de digitale media.

 

Buitenspelen én buiten slapen. Buiten slapen hoort bij ons ook bij het buiten-zijn. Daarom staan er op een aantal vestigingen niet alleen binnen, maar ook buitenbedjes. Dat bevalt zo goed, dat de buitenbedjes uiteindelijk op alle vestigingen te vinden zijn.

 

Frisse buitenlucht, daglicht en de typische buitengeluiden als wind, bomen en vogels zijn goed voor de kinderen. Zo slapen ze nog langer en dieper, bouwen ze weerstand op en worden ze opgewekter wakker.

 

Dit zijn onderwerpen waar wij goed over na willen denken. Daarom hebben wij coaches Gezonde Kinderopvang en ons Klein Alkmaar Groen-Team. Met elkaar geven we stapsgewijs invulling aan alle onderwerpen van Gezonde Kinderopvang.

Marcella

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Als een kind naar de volgende groep gaat hoop ik dat hij met net zoveel plezier aan de volgende fase gaat beginnen. Alles met plezier gaat ervaren.

Rosanne

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Ik streef ernaar om de baby een mooie en liefdevolle dag te bezorgen. Een dag waarin de baby compleet zichzelf kan zijn, zich veilig voelt bij mij en de ruimte krijgt om zich te kunnen ontwikkelen.

Branka

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Lach, wijze uitspraak of net geleerde nieuwe vaardigheid van een kind maken mijn dag mooi en geslaagd!

Angela

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Mijn werkdag is compleet als ik heb mogen bijdragen aan de ontwikkeling van een kind. En het weer blij en voldaan met ouders mee naar huis gaat.

Carmen

Planning & Plaatsing
Klein Alkmaar als bedrijf staat voor betrokken, sociaal, inlevend en flexibel. Een combinatie tussen werk, gezin én Klein Alkmaar is een hele goede!

Judith

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Ik wil vooral dat een kind zich veilig voelt bij mij en ik geef hem alle ruimte en respect om zich te ontwikkelen.