Mia Schipper

medewerker Pedagogiek, Interactie & Tools

Gezonde kinderopvang

Een gezonde start voor ieder kind, dat is wat we willen. Natuurlijk hebben we daarom aandacht voor gezonde voeding. We leren de kinderen oog te hebben voor wat we eten én waar het vandaan komt. Soms zelfs lekker uit onze eigen moestuintjes. Maar er is meer. We kijken ook naar een gezond mediamenu, je vindt ons elke dag buiten, we zoeken we actief naar mooie natuurbelevingen, we bewegen elke dag en we zorgen voor de wereld om ons heen en elkaar.


Mediawijsheid. We helpen kinderen met hun mediawijsheid. De digitale wereld maken we een gezond onderdeel van hun ontwikkeling en we leren de kinderen verstandig om te gaan met de digitale media.


Buitenspelen én buiten slapen. Buiten slapen hoort bij ons ook bij het buiten-zijn. Frisse buitenlucht, daglicht en de typische buitengeluiden als wind, bomen en vogels zijn goed voor de kinderen. Zo slapen ze nog langer en dieper, bouwen ze weerstand op en worden ze opgewekter wakker.


Onderwerpen waar wij goed over na willen denken. Daarom hebben wij coaches Gezonde Kinderopvang en ons Klein Alkmaar Groen-Team. Met elkaar geven we stapsgewijs invulling aan alle onderwerpen van Gezonde Kinderopvang.

Grace

Pedagogisch Medewerker BSO
Als kinderen vol nieuwe verhalen naar huis gaan en vertellen wat ze beleefd hebben. Als we samen een spelletje spelen en ik zie dat ze het leuk hebben. Dan is mijn dag geslaagd.

Ingrid

Pedagogisch Medewerker BSO/PO
Het gaat erom dat de kinderen een gezellige tijd op de groep hebben gehad en genoeg heeft geleerd om naar de basisschool te gaan. Er kloppen nog steeds kinderen op het raam om te zwaaien, dus dat zit wel goed.

Angela

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Mijn werkdag is compleet als ik heb mogen bijdragen aan de ontwikkeling van een kind. En het weer blij en voldaan met ouders mee naar huis gaat.

Carmen

Planning & Plaatsing
Klein Alkmaar als bedrijf staat voor betrokken, sociaal, inlevend en flexibel. Een combinatie tussen werk, gezin én Klein Alkmaar is een hele goede!

Esther

Pedagogisch Medewerker BSO/PO
Ik wil de kinderen graag helpen om zelfredzaam naar de volgende groep te gaan.

Judith

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Ik wil vooral dat een kind zich veilig voelt bij mij en ik geef hem alle ruimte en respect om zich te ontwikkelen.

Kom naar ons

Wervingsevent