Michelle van Nieuwenhoven

Directeur-Bestuurder

Klein Alkmaar

Klein Alkmaar. Nieuwe naam met bekende gezichten. Als SKOA en Kiddies zijn wij in 2019 onze reis gestart en daarmee brachten wij 70 jaar ervaring in de kinderopvang samen. Jaren waarin we los van elkaar uitgroeiden tot kinderopvangorganisaties die een vertrouwde basis zijn voor kinderen, ouders en onze partners.

 

Vanuit deze rijke historie hebben wij ons streven naar dezelfde ambitie, elkaar willen versterken en van elkaar willen leren steeds intensiever met elkaar verbonden. We vonden elkaar al vanaf het begin in onze gedeelde visie op pedagogische inhoud, maatschappelijk ondernemen en duurzaamheid. ‘Jij’ en ‘ik’ zijn nu een gelijkwaardig ‘wij’ geworden.

 

Groot in opvang. Je vindt ons in alle wijken van Alkmaar. Wij hebben veel eigen vestigingen, maar je vindt ons net zo vaak onder één dak met een school of we zijn, onderdeel van, een kindcentrum.  Wij geloven dat alles wat je samen doet, beter wordt. Zowel de zorg en ontwikkeling van kinderen, onze collega’s als onze leefomgeving. Want jong geleerd is oud gedaan. Bij ons kunnen kinderen stap voor stap bewust worden van hun talenten en de wereld om ons heen. Onderzoeken, ontdekken, spel en avontuur vinden wij belangrijk. We gaan elke dag naar buiten, maar halen buiten net zo vaak naar binnen. Door te knutselen met wat we buiten vinden of te proeven wat er in onze eigen moestuintjes groeit.

“Blije, gezonde kinderen met aandacht voor de wereld om hen heen”

Kernwaarden

Betrokken

Wij hebben oprechte aandacht voor mensen en de wereld om ons heen

Bevlogen

Wij zijn enthousiast, vakkundig en doen ons (pedagogisch) werk vol overgave en energie.

Betrouwbaar

Wij zijn ondernemend en spelen actief in op situaties en ontwikkelingen.

Vooruitstrevend

Kansen zien en durven pakken hoort bij de ambitie van Klein Alkmaar. Wij staan open voor verandering en spelen in op de situatie.

Als maatschappelijke onderneming investeren wij in de kwaliteit van onze kinderopvang en werken wij aan een betere, schonere en meer sociale wereld.

 

Meer over onze resultaten, successen, uitdagingen én ambitie vind je in ons jaarverslag dat je hier kunt downloaden. 

Carmen

Planning & Plaatsing
Klein Alkmaar als bedrijf staat voor betrokken, sociaal, inlevend en flexibel. Een combinatie tussen werk, gezin én Klein Alkmaar is een hele goede!

Claudia

Pedagogisch Medewerker BSO
Ik wil de kinderen graag het vertrouwen geven om compleet zichzelf te zijn. Ik bespreek daarom dat we elkaars verschillen moeten omarmen, ervan kunnen leren en dat we ons niet door onze verschillen uit elkaar moeten laten drijven.

Judith

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Ik wil vooral dat een kind zich veilig voelt bij mij en ik geef hem alle ruimte en respect om zich te ontwikkelen.

Marcella

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Als een kind naar de volgende groep gaat hoop ik dat hij met net zoveel plezier aan de volgende fase gaat beginnen. Alles met plezier gaat ervaren.

Eline

Pedagogisch Medewerker kinderdagverblijf
Als alle kinderen met een lach op hun gezicht aan het eind van de dag naar huis gaan en vertellen aan hun ouders wat voor leuke dingen zij hebben gedaan, dan is het voor mij een mooie dag.

Eline

Pedagogisch Medewerker kinderdagverblijf
Als alle kinderen met een lach op hun gezicht aan het eind van de dag naar huis gaan en vertellen aan hun ouders wat voor leuke dingen zij hebben gedaan, dan is het voor mij een mooie dag.