Spieghelplein

Nicole Spoolder

Manager Kinderopvang

Spieghelplein

Spieghelplein 45
1813 XV Alkmaar

Peuteropvang

Middenin Overdie is onder peuteropvang integraal onderdeel van de Matthiasschool. Natuurlijk hebben we een eigen plek, maar kunnen alle faciliteiten van school gebruiken zoals de speelzaal en de buitenruimte. Zo is er alle ruimte en aandacht voor spelend leren én ontspanning.

Door onze sterke samenwerking met basisschool Matthias is er een hele natuurlijke en soepele overstap naar school

 

Buitenschoolse opvang

Klein Alkmaar heeft in de Matthiasschool in 2021 een BSO geopend. Al langer waren wij op een warme, professionele en vooruitstrevende manier in gesprek om deze BSO vorm te geven. Daardoor hebben wij nu een eigen ruimte in school die knus en stoer lekker combineert. En ondernemen, spelen, ontdekken of lekker ontspannen omarmt.

De BSO is exclusief beschikbaar voor de kinderen die ingeschreven staan bij de Matthiasschool.

Eline

Pedagogisch Medewerker kinderdagverblijf
Als alle kinderen met een lach op hun gezicht aan het eind van de dag naar huis gaan en vertellen aan hun ouders wat voor leuke dingen zij hebben gedaan, dan is het voor mij een mooie dag.

Branka

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Lach, wijze uitspraak of net geleerde nieuwe vaardigheid van een kind maken mijn dag mooi en geslaagd!

Claudia

Pedagogisch Medewerker BSO
Ik wil de kinderen graag het vertrouwen geven om compleet zichzelf te zijn. Ik bespreek daarom dat we elkaars verschillen moeten omarmen, ervan kunnen leren en dat we ons niet door onze verschillen uit elkaar moeten laten drijven.

Grace

Pedagogisch Medewerker BSO
Als kinderen vol nieuwe verhalen naar huis gaan en vertellen wat ze beleefd hebben. Als we samen een spelletje spelen en ik zie dat ze het leuk hebben. Dan is mijn dag geslaagd.

Ingrid

Pedagogisch Medewerker BSO/PO
Het gaat erom dat de kinderen een gezellige tijd op de groep hebben gehad en genoeg heeft geleerd om naar de basisschool te gaan. Er kloppen nog steeds kinderen op het raam om te zwaaien, dus dat zit wel goed.

Marcella

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Als een kind naar de volgende groep gaat hoop ik dat hij met net zoveel plezier aan de volgende fase gaat beginnen. Alles met plezier gaat ervaren.