Olympiaweg

Robin de Haan

Manager Kinderopvang

Olympiaweg

Olympiaweg 16
1816 MJ Alkmaar

Dagopvang en buitenschoolse opvang

Landelijk, vrij gelegen in het Westrandgebied van Alkmaar. Met een eigen bos, heel veel buitenspeelmogelijkheden voor zowel de groepen van het kinderdagverblijf als de BSO én sportfaciliteiten voor de BSO.

De groepen zijn licht en ruimtelijk ingericht.

Buitenspelen

De tuin van de kinderopvang is in 2022 volledig herzien en heeft nu naast een echt ontdekkingspad, eigen moestuintjes nu ook een duurzaam en natuurlijk speeltoestel. De tuin voor de BSO die natuurlijk spelen en leren prachtig combineert. Een rijk aangelegde tuin met een diversiteit aan planten, bomen en groenten en een heuse wadi. Een tuin waarin we elke dag buiten spelen, ontdekken en samen tomaten planten, oogsten en opeten.

 

Grace

Pedagogisch Medewerker BSO
Als kinderen vol nieuwe verhalen naar huis gaan en vertellen wat ze beleefd hebben. Als we samen een spelletje spelen en ik zie dat ze het leuk hebben. Dan is mijn dag geslaagd.

Angela

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Mijn werkdag is compleet als ik heb mogen bijdragen aan de ontwikkeling van een kind. En het weer blij en voldaan met ouders mee naar huis gaat.

Judith

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Ik wil vooral dat een kind zich veilig voelt bij mij en ik geef hem alle ruimte en respect om zich te ontwikkelen.

Branka

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Lach, wijze uitspraak of net geleerde nieuwe vaardigheid van een kind maken mijn dag mooi en geslaagd!

Rosanne

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Ik streef ernaar om de baby een mooie en liefdevolle dag te bezorgen. Een dag waarin de baby compleet zichzelf kan zijn, zich veilig voelt bij mij en de ruimte krijgt om zich te kunnen ontwikkelen.

Joan

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Ik geniet als ik zie dat de kinderen samen plezier hebben terwijl ik stilletjes luister naar de onbevangen fantasie en leuke peutergesprekken.

Kom naar ons

Wervingsevent