Jan Steenstraat

Nikkie van der Hulst

Manager Kinderopvang

Jan Steenstraat

Jan Steenstraat 3
1816 CT Alkmaar

Dagopvang

Jan Steen is op meerdere manieren uniek. We zitten in een oud schoolgebouw en hebben daarom veel grote ramen en dus lekker veel daglicht. Binnen en buiten zijn zo altijd met elkaar verbonden.

 

Daarnaast heeft deze oude school een prachtig plein met monumentale bomen waar we natuurlijke speel- en ontdekplekken, moestuintjes en een blote voetenpad hebben aangelegd. Broertjes en zusjes kunnen bij elkaar op bezoek en de allerkleinste hebben een eigen, afgeschermde buitenruimte. Buiten spelen is een onmisbaar onderdeel van de dag.

 

Alles bij elkaar is deze vestiging echt een plek om samen te spelen, ontmoeten en ontdekken ook met vriendjes en leeftijdgenootjes uit de buurt.

Grace

Pedagogisch Medewerker BSO
Als kinderen vol nieuwe verhalen naar huis gaan en vertellen wat ze beleefd hebben. Als we samen een spelletje spelen en ik zie dat ze het leuk hebben. Dan is mijn dag geslaagd.

Esther

Pedagogisch Medewerker BSO/PO
Ik wil de kinderen graag helpen om zelfredzaam naar de volgende groep te gaan.

Branka

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Lach, wijze uitspraak of net geleerde nieuwe vaardigheid van een kind maken mijn dag mooi en geslaagd!

Branka

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Lach, wijze uitspraak of net geleerde nieuwe vaardigheid van een kind maken mijn dag mooi en geslaagd!

Eline

Pedagogisch Medewerker kinderdagverblijf
Als alle kinderen met een lach op hun gezicht aan het eind van de dag naar huis gaan en vertellen aan hun ouders wat voor leuke dingen zij hebben gedaan, dan is het voor mij een mooie dag.

Carmen

Planning & Plaatsing
Klein Alkmaar als bedrijf staat voor betrokken, sociaal, inlevend en flexibel. Een combinatie tussen werk, gezin én Klein Alkmaar is een hele goede!

Kom naar ons

Wervingsevent