Houtweg

Joke Meijer

Manager Kinderopvang

Houtweg

Houtweg 29
1815 DP Alkmaar

Dagopvang

Deze vestiging van Klein Alkmaar is recentelijk uitgebreid, heeft een unieke ligging in het Nassaukwartier aan de Westerhout en straalt daardoor een natuurlijk rust en ontspanning uit. Het geeft een kind een enorm gevoel van buiten, avontuur en ontdekking.

 

We hebben een prachtige, grote, groene buitenruimte omgeven door de bomen van de Westerhout. Hier kunnen kinderen al hun energie kwijt, maar net zo gemakkelijk heerlijk op ontdekking gaan. Veel kinderen denken dat we in het bos zitten. Voor de allerkleinste hebben we een afschermde buitenruimte met een zonwerend doek. Zo kunnen alle kinderen helemaal opgaan in hun eigen spel.

Grace

Pedagogisch Medewerker BSO
Als kinderen vol nieuwe verhalen naar huis gaan en vertellen wat ze beleefd hebben. Als we samen een spelletje spelen en ik zie dat ze het leuk hebben. Dan is mijn dag geslaagd.

Branka

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Lach, wijze uitspraak of net geleerde nieuwe vaardigheid van een kind maken mijn dag mooi en geslaagd!

Eline

Pedagogisch Medewerker kinderdagverblijf
Als alle kinderen met een lach op hun gezicht aan het eind van de dag naar huis gaan en vertellen aan hun ouders wat voor leuke dingen zij hebben gedaan, dan is het voor mij een mooie dag.

Judith

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Ik wil vooral dat een kind zich veilig voelt bij mij en ik geef hem alle ruimte en respect om zich te ontwikkelen.

Carmen

Planning & Plaatsing
Klein Alkmaar als bedrijf staat voor betrokken, sociaal, inlevend en flexibel. Een combinatie tussen werk, gezin én Klein Alkmaar is een hele goede!

Marcella

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Als een kind naar de volgende groep gaat hoop ik dat hij met net zoveel plezier aan de volgende fase gaat beginnen. Alles met plezier gaat ervaren.