Heiloöerdijk

Aaltje Komen

Manager Kinderopvang

Heiloöerdijk

Heiloöerdijk 136
1814 LS Alkmaar

Deze prachtige ver-nieuwbouwde vestiging is sinds augustus 2022 een volwaardig kindcentrum. Naast de vertrouwde peuteropvang, hebben wij hier nu ook een kinderdagopvang én een BSO. Dat betekent dat wij samen met basisschool de Fontein een optimale ononderbroken ontwikkel- en leerlijn voor je kind(eren) kunnen bieden. Van het allereerste moment dat je kind bij ons komt, tot het moment dat je kind afzwaait naar de middelbare school hebben wij een plek waar ze zich thuisvoelen.

 

Dagopvang

Deze groep heeft een heerlijke eigen rustige plek en is toch helemaal onderdeel van het kindcentrum.

 

Peuteropvang

Ook deze groep heeft een eigen plek, helemaal geïntegreerd in het kindcentrum. Zo is er alle aandacht en ruimte voor spelend leren, ontspannen én stap voor stap je weg vinden naar de basisschool.

 

Buitenschoolse opvang

Door de ver-nieuwbouw hebben wij op deze vestiging ons aanbod niet alleen met een kinderdagopvang, maar ook met een BSO kunnen uitbreiden.  Net als de andere groepen hebben wij een eigen plek die ondernemen, spelen, ontdekken of lekker ontspannen omarmt. En heb je de prachtige binnentuin al gezien?

Esther

Pedagogisch Medewerker BSO/PO
Ik wil de kinderen graag helpen om zelfredzaam naar de volgende groep te gaan.

Marald

Technisch Beheer
Achter de schermen speelt Interne Dienstverlening een belangrijke rol in de uitvoering en uitstraling van Klein Alkmaar. Kinderen en collega’s daarvan zien genieten maakt mijn werk elke dag mooi.

Marcella

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Als een kind naar de volgende groep gaat hoop ik dat hij met net zoveel plezier aan de volgende fase gaat beginnen. Alles met plezier gaat ervaren.

Judith

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Ik wil vooral dat een kind zich veilig voelt bij mij en ik geef hem alle ruimte en respect om zich te ontwikkelen.

Esther

Pedagogisch Medewerker BSO/PO
Ik wil de kinderen graag helpen om zelfredzaam naar de volgende groep te gaan.

Ingrid

Pedagogisch Medewerker BSO/PO
Het gaat erom dat de kinderen een gezellige tijd op de groep hebben gehad en genoeg heeft geleerd om naar de basisschool te gaan. Er kloppen nog steeds kinderen op het raam om te zwaaien, dus dat zit wel goed.