Blekerskade

Robin de Haan

Manager Kinderopvang

Blekerskade

Blekerskade 12
1814 TJ Alkmaar

Buitenschoolse opvang

Wij werken al jaren op een enorm prettige, professionele en vooruitstrevend basis samen met de St. Adelbertusschool. Bij ons staat themagericht werken centraal waarmee we kinderen uitdagen, laten leren en stimuleren. De BSO is exclusief toegankelijk voor kinderen die ingeschreven staat op de St. Adelbertusschool.

Eline

Pedagogisch Medewerker kinderdagverblijf
Als alle kinderen met een lach op hun gezicht aan het eind van de dag naar huis gaan en vertellen aan hun ouders wat voor leuke dingen zij hebben gedaan, dan is het voor mij een mooie dag.

Angela

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Mijn werkdag is compleet als ik heb mogen bijdragen aan de ontwikkeling van een kind. En het weer blij en voldaan met ouders mee naar huis gaat.

Grace

Pedagogisch Medewerker BSO
Als kinderen vol nieuwe verhalen naar huis gaan en vertellen wat ze beleefd hebben. Als we samen een spelletje spelen en ik zie dat ze het leuk hebben. Dan is mijn dag geslaagd.

Rosanne

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Ik streef ernaar om de baby een mooie en liefdevolle dag te bezorgen. Een dag waarin de baby compleet zichzelf kan zijn, zich veilig voelt bij mij en de ruimte krijgt om zich te kunnen ontwikkelen.

Marcella

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Als een kind naar de volgende groep gaat hoop ik dat hij met net zoveel plezier aan de volgende fase gaat beginnen. Alles met plezier gaat ervaren.

Esther

Pedagogisch Medewerker BSO/PO
Ik wil de kinderen graag helpen om zelfredzaam naar de volgende groep te gaan.

Kom naar ons

Wervingsevent