Anna Paulownastraat

Laura Krom

Manager Kinderopvang

Anna Paulownastraat

Anna Paulownastraat 2
1814 XP Alkmaar

Kleurrijk, ruim en veel aandacht voor natuurbeleving. Drie woorden die deze vestiging ‘spot on’ beschrijven. En niet te vergeten dat we hier de kinderdagopvang, peuteropvang én BSO onder één dak hebben.

 

Dagopvang

De kinderen hebben een eigen speelzaal, verschillende ruime binnentuinen, speelplaatsen en onze eigen moestuintjes.

 

Peuteropvang

De peuteropvang heeft een eigen ruime groep die we zo ingericht hebben dat er aandacht is voor spelend leren én ontspanning. Natuurlijk maken zij gebruik van alle faciliteiten van het kindcentrum zoals de speelzaal en de buitenruimtes.

 

Buitenschoolse opvang

Zowel voor- als naschoolse opvang is bij deze vestiging mogelijk. Voor de voorschoolse opvang hebben we voor de kinderen van de Kardinaal de Jongschool een fijne plek waar ze hun dag ontspannen kunnen beginnen. Naar onze naschoolse opvang komen kinderen van alle scholen uit Overdie en het centrum.

LET OP: de BSO-vestiging is tijdelijk gesloten ivm een verbouwing aan de Kardinaal de Jongschool. De kinderen worden tijdelijk opgevangen aan de Klein Alkmaar Stalpaertstraat.

 

Buitenspelen

Onze prachtige natuurtuin laat zien hoe je in de stad kinderen en echte natuurbeleving kunt geven. De kinderen van de kinderdagopvang hebben een eigen afschermde buitenspeelplek en een patio met een moestuin. Daarnaast hebben we een uitdagend, natuurlijk speelplein met heerlijke schaduwplekken voor warm weer, bomen, een glijbaanberg, schommels en echte ontdek-paadjes. De kinderen helpen mee met de verzorging van de moestuintjes en zien hoe de seizoenen het plein verandert. Het speelplein is uitdagend, avontuurlijk, maar heeft ook echte relaxplekjes.

Branka

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Lach, wijze uitspraak of net geleerde nieuwe vaardigheid van een kind maken mijn dag mooi en geslaagd!

Judith

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Ik wil vooral dat een kind zich veilig voelt bij mij en ik geef hem alle ruimte en respect om zich te ontwikkelen.

Carmen

Planning & Plaatsing
Klein Alkmaar als bedrijf staat voor betrokken, sociaal, inlevend en flexibel. Een combinatie tussen werk, gezin én Klein Alkmaar is een hele goede!

Eline

Pedagogisch Medewerker kinderdagverblijf
Als alle kinderen met een lach op hun gezicht aan het eind van de dag naar huis gaan en vertellen aan hun ouders wat voor leuke dingen zij hebben gedaan, dan is het voor mij een mooie dag.

Claudia

Pedagogisch Medewerker BSO
Ik wil de kinderen graag het vertrouwen geven om compleet zichzelf te zijn. Ik bespreek daarom dat we elkaars verschillen moeten omarmen, ervan kunnen leren en dat we ons niet door onze verschillen uit elkaar moeten laten drijven.

Rosanne

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Ik streef ernaar om de baby een mooie en liefdevolle dag te bezorgen. Een dag waarin de baby compleet zichzelf kan zijn, zich veilig voelt bij mij en de ruimte krijgt om zich te kunnen ontwikkelen.