Stempelmakerstraat

Marielle Cornet

Manager Kinderopvang

Stempelmakerstraat

Stempelmakerstraat 19
1825 DP Alkmaar

Dagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang én onderwijs allemaal onder één dak. Hierdoor is de overgang van kinderopvang en onderwijs klein en versterken we elkaar in wat we de kinderen kunnen bieden. De horizontale groepen van de dagopvang zijn gelijkvloers waardoor de overgang naar de verschillende groepen laagdrempelig en prettig is.

De buitenschoolse opvang voor de bovenbouwleeftijd heeft in onze vestiging Schoenmakersstraat een eigen plek.

Buitenspelen

We hebben een grote, afgeschermde, groene buitenruimte voor de jongste kinderen. Deze tuin is aangelegd volgens onze duurzame visie om de kinderen vertrouwd maken met de wereld om hen heen en het verschil tussen buiten en binnen zo klein mogelijk te maken. Beestjes, moestuintjes, het hoort er allemaal bij.

 

 

Joan

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Ik geniet als ik zie dat de kinderen samen plezier hebben terwijl ik stilletjes luister naar de onbevangen fantasie en leuke peutergesprekken.

Ingrid

Pedagogisch Medewerker BSO/PO
Het gaat erom dat de kinderen een gezellige tijd op de groep hebben gehad en genoeg heeft geleerd om naar de basisschool te gaan. Er kloppen nog steeds kinderen op het raam om te zwaaien, dus dat zit wel goed.

Esther

Pedagogisch Medewerker BSO/PO
Ik wil de kinderen graag helpen om zelfredzaam naar de volgende groep te gaan.

Branka

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Lach, wijze uitspraak of net geleerde nieuwe vaardigheid van een kind maken mijn dag mooi en geslaagd!

Marald

Technisch Beheer
Achter de schermen speelt Interne Dienstverlening een belangrijke rol in de uitvoering en uitstraling van Klein Alkmaar. Kinderen en collega’s daarvan zien genieten maakt mijn werk elke dag mooi.

Carmen

Planning & Plaatsing
Klein Alkmaar als bedrijf staat voor betrokken, sociaal, inlevend en flexibel. Een combinatie tussen werk, gezin én Klein Alkmaar is een hele goede!

Kom naar ons

Wervingsevent