Munnikenweg

Ellen de Droog

Manager Kinderopvang

Munnikenweg

Munnikenweg 16-18
1823 DC Alkmaar

Peuteropvang

Onze peuteropvang is onderdeel van het kindcentrum en heeft een eigen plek in basisschool de Zeswielen. We zorgen samen met school voor een ononderbroken ontwikkel- en leerlijn en door onze eigen plek is er volop ruimte en aandacht voor spelend leren èn ontspannen.

 

Buitenschoolse opvang

De beste geheimen vind je op zolder! Dat geldt zeker voor onze BSO boven de school. Wij hebben daarmee het mooiste uitzicht van het gebouw; de prachtige Oudorperhout. Echt een unieke plek waar de kinderen hun schooldag op hun eigen manier kunnen afsluiten. Van even op jezelf zijn tot lekker actief.

 

Buitenspelen

De buitenruimte grenst meteen aan de Oudorperhout zodat de kinderen een enorm gevoel van vrijheid, ruimte en spelen in het groen ervaren.

Esther

Pedagogisch Medewerker BSO/PO
Ik wil de kinderen graag helpen om zelfredzaam naar de volgende groep te gaan.

Branka

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Lach, wijze uitspraak of net geleerde nieuwe vaardigheid van een kind maken mijn dag mooi en geslaagd!

Claudia

Pedagogisch Medewerker BSO
Ik wil de kinderen graag het vertrouwen geven om compleet zichzelf te zijn. Ik bespreek daarom dat we elkaars verschillen moeten omarmen, ervan kunnen leren en dat we ons niet door onze verschillen uit elkaar moeten laten drijven.

Eline

Pedagogisch Medewerker kinderdagverblijf
Als alle kinderen met een lach op hun gezicht aan het eind van de dag naar huis gaan en vertellen aan hun ouders wat voor leuke dingen zij hebben gedaan, dan is het voor mij een mooie dag.

Marcella

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Als een kind naar de volgende groep gaat hoop ik dat hij met net zoveel plezier aan de volgende fase gaat beginnen. Alles met plezier gaat ervaren.

Ingrid

Pedagogisch Medewerker BSO/PO
Het gaat erom dat de kinderen een gezellige tijd op de groep hebben gehad en genoeg heeft geleerd om naar de basisschool te gaan. Er kloppen nog steeds kinderen op het raam om te zwaaien, dus dat zit wel goed.