Louis Couperusstraat

Mireille Sijlbing

Manager Kinderopvang

Louis Couperusstraat

Louis Couperusstraat 5
1822 LE Alkmaar

Net als de Vroonermeer zijn wij volop in ontwikkeling. Want een groeiende wijk, betekent een kinderopvang die uit zijn jasje groeit. Daarom hebben we een hoofdlocatie, de Louis Couperusstraat, een dependance, de Jacques Perkstraat, en hebben we een peuteropvang in de school. Dat wil zeggen, tot de nieuwbouw voor de brede school klaar is, dan vind je ons met de basisscholen de Lispeltuut en de Vroonermeerschool, allemaal onder één dak.

 

Dagopvang
Op het moment kunnen wij op deze vestiging geen nieuwe kinderen plaatsen op onze dagopvang. Neem daarom een kijkje bij onze vestigingen Muiderwaard en Arkplein. Wil je een broertje of zusje aanmelden, stuur dan een e-mail naar plaatsing@kleinalkmaar.nl.

 

Buitenschoolse opvang
Na schooltijd hebben wij een fijne plek waar de kinderen helemaal op hun eigen manier hun dag kunnen afsluiten. Avonturen beleven, chillen, voetballen met je vrienden, knutselen, bakken, potje Stratego of even je hart luchten? Het kan allemaal.

 

Buitenspelen
Dat doen we elke dag! Voor de allerkleinsten hebben we een aparte buitenruimte. De peuters hebben alle zo alle ruimte om te rennen, fietsen, samen te spelen en lekker op ontdekking te gaan. De BSO deelt de buitenpleinen met basisschool de Lispeltuut. Die is gróót zodat de kinderen lekker de ruimte hebben.

Angela

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Mijn werkdag is compleet als ik heb mogen bijdragen aan de ontwikkeling van een kind. En het weer blij en voldaan met ouders mee naar huis gaat.

Carmen

Planning & Plaatsing
Klein Alkmaar als bedrijf staat voor betrokken, sociaal, inlevend en flexibel. Een combinatie tussen werk, gezin én Klein Alkmaar is een hele goede!

Esther

Pedagogisch Medewerker BSO/PO
Ik wil de kinderen graag helpen om zelfredzaam naar de volgende groep te gaan.

Marald

Technisch Beheer
Achter de schermen speelt Interne Dienstverlening een belangrijke rol in de uitvoering en uitstraling van Klein Alkmaar. Kinderen en collega’s daarvan zien genieten maakt mijn werk elke dag mooi.

Judith

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Ik wil vooral dat een kind zich veilig voelt bij mij en ik geef hem alle ruimte en respect om zich te ontwikkelen.

Ingrid

Pedagogisch Medewerker BSO/PO
Het gaat erom dat de kinderen een gezellige tijd op de groep hebben gehad en genoeg heeft geleerd om naar de basisschool te gaan. Er kloppen nog steeds kinderen op het raam om te zwaaien, dus dat zit wel goed.