Jacques Perkstraat

Mireille Sijlbing

Manager Kinderopvang

Jacques Perkstraat

Jacques Perkstraat 100
1822 KM Alkmaar

Net als de Vroonermeer zijn wij volop in ontwikkeling. Want een groeiende wijk, betekent een kinderopvang die uit zijn jasje groeit. Daarom hebben we een hoofdlocatie, de Louis Couperusstraat, een dependance, de Jacques Perkstraat, en hebben we een peuteropvang in de school. Dat wil zeggen, tot de nieuwbouw voor de brede school klaar is, dan vind je ons met de basisscholen de Lispeltuut en de Vroonermeerschool, allemaal onder één dak.

 

Dagopvang
Op het moment kunnen wij op deze vestiging geen nieuwe kinderen plaatsen op onze dagopvang. Neem daarom een kijkje bij onze vestigingen Muiderwaard en Arkplein. Wil je een broertje of zusje aanmelden, stuur dan een e-mail naar plaatsing@kleinalkmaar.nl.

 

Peuteropvang
We hebben een eigen fijne ruimte die we zo ingericht hebben dat er aandacht is voor spelend leren én ontspanning. De stap naar school hebben we zo heel klein en vertrouwd gemaakt. En voor die stap werken wij al lange tijd prettig en professioneel samen met de Lispeltuut en de Vroonermeerschool.

 

Buitenschoolse opvang
Om de cirkel rond te maken, hebben wij op de vestiging ook een buitenschoolse opvang. Een fijne plek waar de kinderen helemaal op hun eigen manier hun dag kunnen afsluiten. Avonturen beleven, chillen, voetballen met je vrienden, knutselen, bakken, potje Stratego of even je hart luchten? Het kan allemaal.

 

Buitenspelen
Dat doen we elke dag! Voor de allerkleinsten hebben we een aparte buitenruimte. De peuters hebben alle zo alle ruimte om te rennen, fietsen, samen te spelen en lekker op ontdekking te gaan. De BSO deelt de buitenpleinen met basisschool de Lispeltuut. Die is gróót zodat de kinderen lekker de ruimte hebben.

Claudia

Pedagogisch Medewerker BSO
Ik wil de kinderen graag het vertrouwen geven om compleet zichzelf te zijn. Ik bespreek daarom dat we elkaars verschillen moeten omarmen, ervan kunnen leren en dat we ons niet door onze verschillen uit elkaar moeten laten drijven.

Carmen

Planning & Plaatsing
Klein Alkmaar als bedrijf staat voor betrokken, sociaal, inlevend en flexibel. Een combinatie tussen werk, gezin én Klein Alkmaar is een hele goede!

Branka

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Lach, wijze uitspraak of net geleerde nieuwe vaardigheid van een kind maken mijn dag mooi en geslaagd!

Eline

Pedagogisch Medewerker kinderdagverblijf
Als alle kinderen met een lach op hun gezicht aan het eind van de dag naar huis gaan en vertellen aan hun ouders wat voor leuke dingen zij hebben gedaan, dan is het voor mij een mooie dag.

Carmen

Planning & Plaatsing
Klein Alkmaar als bedrijf staat voor betrokken, sociaal, inlevend en flexibel. Een combinatie tussen werk, gezin én Klein Alkmaar is een hele goede!

Grace

Pedagogisch Medewerker BSO
Als kinderen vol nieuwe verhalen naar huis gaan en vertellen wat ze beleefd hebben. Als we samen een spelletje spelen en ik zie dat ze het leuk hebben. Dan is mijn dag geslaagd.