Gabriël Metsulaan

Nicole Spoolder

Manager BSO

Gabriël Metsulaan

Gabriël Metsulaan 36
1816 EP Alkmaar

De ideale samenwerking tussen BSO, peuteropvang en onderwijs! Samen met Basisschool de Driemaster en de Burgemeester de Wildeschool werken wij op een zeer prettige, professionele en vooruitstrevende basis samen. De groepsruimte bevindt zich in het schoolgebouw waardoor contact gemakkelijk gelegd is en de samenwerking op een hele natuurlijk manier gestimuleerd wordt.

 

Peuteropvang

Hoefplan is volop in ontwikkeling. Daarom zitten wij tijdelijk in het pand van de Ipabo totdat campus de Hoef is gebouwd. Tijdelijk betekent niet dat we een concessie doen aan onze eisen. Gelukkig hebben we in de Ipabo een prachtige plek gevonden. Het geeft ons zeer grote (speel)ruimtes die we zo ingericht hebben dat er alle aandacht is voor spelend leren èn ontspanning. Echt een plek om niet alleen te spelen, maar ook te ontmoeten en te ontdekken, samen met je leeftijdgenootjes die bij je in de buurt wonen.

 

Buitenschoolse opvang

Voor de BSO geeft de Ipabo ons extra ruimtes voor een atelier, gymzaal, kinderkookcafé en twee grote buitenspeelruimtes. Kinderparticipatie vinden we belangrijk. Daarom hebben we bij deze locatie een eigen kinderraad. Wij willen de kinderen niet alleen inspireren, maar we laten ons ook graag inspireren.

Eline

Pedagogisch Medewerker kinderdagverblijf
Als alle kinderen met een lach op hun gezicht aan het eind van de dag naar huis gaan en vertellen aan hun ouders wat voor leuke dingen zij hebben gedaan, dan is het voor mij een mooie dag.

Carmen

Planning & Plaatsing
Klein Alkmaar als bedrijf staat voor betrokken, sociaal, inlevend en flexibel. Een combinatie tussen werk, gezin én Klein Alkmaar is een hele goede!

Claudia

Pedagogisch Medewerker BSO
Ik wil de kinderen graag het vertrouwen geven om compleet zichzelf te zijn. Ik bespreek daarom dat we elkaars verschillen moeten omarmen, ervan kunnen leren en dat we ons niet door onze verschillen uit elkaar moeten laten drijven.

Rosanne

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Ik streef ernaar om de baby een mooie en liefdevolle dag te bezorgen. Een dag waarin de baby compleet zichzelf kan zijn, zich veilig voelt bij mij en de ruimte krijgt om zich te kunnen ontwikkelen.

Ingrid

Pedagogisch Medewerker BSO/PO
Het gaat erom dat de kinderen een gezellige tijd op de groep hebben gehad en genoeg heeft geleerd om naar de basisschool te gaan. Er kloppen nog steeds kinderen op het raam om te zwaaien, dus dat zit wel goed.

Marald

Technisch Beheer
Achter de schermen speelt Interne Dienstverlening een belangrijke rol in de uitvoering en uitstraling van Klein Alkmaar. Kinderen en collega’s daarvan zien genieten maakt mijn werk elke dag mooi.