Gabriël Metsulaan

Robin de Haan

Manager BSO

Gabriël Metsulaan

Gabriël Metsulaan 36
1816 EP Alkmaar

De ideale samenwerking tussen BSO, peuteropvang en onderwijs! Samen met Basisschool de Driemaster en de Burgemeester de Wildeschool werken wij op een zeer prettige, professionele en vooruitstrevende basis samen. De groepsruimte bevindt zich in het schoolgebouw waardoor contact gemakkelijk gelegd is en de samenwerking op een hele natuurlijk manier gestimuleerd wordt.

 

Peuteropvang

Hoefplan is volop in ontwikkeling. Daarom zitten wij tijdelijk in het pand van de Ipabo totdat campus de Hoef is gebouwd. Tijdelijk betekent niet dat we een concessie doen aan onze eisen. Gelukkig hebben we in de Ipabo een prachtige plek gevonden. Het geeft ons zeer grote (speel)ruimtes die we zo ingericht hebben dat er alle aandacht is voor spelend leren èn ontspanning. Echt een plek om niet alleen te spelen, maar ook te ontmoeten en te ontdekken, samen met je leeftijdgenootjes die bij je in de buurt wonen.

 

Buitenschoolse opvang

Voor de BSO geeft de Ipabo ons extra ruimtes voor een atelier, gymzaal, kinderkookcafé en twee grote buitenspeelruimtes. Kinderparticipatie vinden we belangrijk. Daarom hebben we bij deze locatie een eigen kinderraad. Wij willen de kinderen niet alleen inspireren, maar we laten ons ook graag inspireren.

Marcella

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Als een kind naar de volgende groep gaat hoop ik dat hij met net zoveel plezier aan de volgende fase gaat beginnen. Alles met plezier gaat ervaren.

Rosanne

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Ik streef ernaar om de baby een mooie en liefdevolle dag te bezorgen. Een dag waarin de baby compleet zichzelf kan zijn, zich veilig voelt bij mij en de ruimte krijgt om zich te kunnen ontwikkelen.

Claudia

Pedagogisch Medewerker BSO
Ik wil de kinderen graag het vertrouwen geven om compleet zichzelf te zijn. Ik bespreek daarom dat we elkaars verschillen moeten omarmen, ervan kunnen leren en dat we ons niet door onze verschillen uit elkaar moeten laten drijven.

Branka

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Lach, wijze uitspraak of net geleerde nieuwe vaardigheid van een kind maken mijn dag mooi en geslaagd!

Marald

Technisch Beheer
Achter de schermen speelt Interne Dienstverlening een belangrijke rol in de uitvoering en uitstraling van Klein Alkmaar. Kinderen en collega’s daarvan zien genieten maakt mijn werk elke dag mooi.

Joan

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang
Ik geniet als ik zie dat de kinderen samen plezier hebben terwijl ik stilletjes luister naar de onbevangen fantasie en leuke peutergesprekken.

Kom naar ons

Wervingsevent